Η σειρά ελαχίστων παρεμβάσεων 3,14 ήταν ένα όνειρο ζωής για την Εμμανουέλα Πατεριανάκη. Από το 2014 πειραματίζεται στην οινοποίηση των βιολογικών σταφυλιών μας με σκοπό να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον φυσικό κύκλο που κάνει κάθε χρόνο το σταφύλι και μας χαρίζει αυτό το μαγικό οινικό θησαυρό. Εξού και η ονομασία 3,14 που προέρχεται από το γνωστό σε όλους μας μαθηματικό ̈π ̈.
Το γεγονός ότι ο αριθμός αυτός είναι ένας άρρητος μας τονίζει την διαφορετικότητα που υπάρχει στο κρασί κάθε χρονιά όταν δεν υπάρχουν παρεμβάσεις σε αυτό. Έτσι αναδεικνύεται με τον πιο δυνατό τρόπο το teroir της αμπελουργική μας περιοχής μας. Το 3,14 παράγεται με βιολογική οινοποίηση σε περιορισμένο αριθμό φιαλών σε Λευκό (βιδιανό), ροζέ (κοτσιφάλι, syrah) και κόκκινο (κοτσιφάλι).